tisdag 16 juni 2009

Variation? Vad ska det vara bra för?

(Vi har ganska fin utsikt från vårt fönster faktiskt... Så här fint är det när solen är på väg ned en alldeles vanlig tisdagkväll.)

Herregud. Jag har ätit i stort sett precis samma saker tre dagar i rad nu. Eller är det fyra dagar? Hur som helst så är jag insnöadmajs och champinjoner, och så de där gudomliga flatbröden. Mmm, så goda de är! Dock är jag inte så stolt över att det är i stort sett det enda jag har ätit senaste dagarna, plus lite frukt och andra knäckemackor... Imorgon ska jag laga mat på riktigt, det lovar jag mig.
Träningen gick iallafall lite bättre idag! Inte ultimat jättebra, men ändå tillräckligt bra för att jag skulle känna mig hyfsat nöjd. Spinning Medel var det som stod på schemat, och jag tog det lite softare från början och då blev det faktiskt färre "micropauser" och jag orkade mer totalt sett. Gött! Dessutom var det en riktigt grym instruktör, Karoline tror jag hon hette. Faktiskt den första spinninginstruktören på Friskis som jag verkligen har gillat. Till min stora lycka så berättade hon att hon ska ha fasta klasser på Johanneberg i höst, helt perfekt för mig! Imorn blir det Skivstång 17.30, det är ett pass jag verkligen gillar! Kanske för att det är så lätt att verkligen känna sig helt genomarbetad och slut efteråt. Hoppas att energin håller i sig tills imorgon, så att det kan bli ett bra pass.

Jag var en sväng på Konsum förut och handlade lite (bl.a. färska hallon till frukosten i morgon. Det är höjden av vardagslyx!) och när jag stod där bland grönsakerna och valde nyttigheter, så ställde sig en man en bit ifrån mig och började plocka bland paprikorna. Och sedan nös han. Rakt fram, utan minsta tillstymmelse till att hålla för eller vända bort. Han bara nös. Så det sprutade. Man såg snorduschen komma farandes från hans snok, och hur de små slempärlorna glittrade en sekund i ljuset från lamporna som ska belysa grönsakerna för att få dem att se läckrare ut, innan de landade över alla godsakerna i disken. Fy fan. Har folk ingen hyfs? Det kommer dröja innan jag handlar grönsaker där igen, och jag fick inte med mig några hem idag heller bör tilläggas. Men å andra sidan, vad är det som säger att det är fräschare någon annan stans? Vi människor är äckliga. Så är det.

Nu blir det lite Hells Kitchen och SATC innan jag kryper till sängs. Imorn blir det städning, bokskriverier och fika med Jenniefer innan träningen! Hej! (Förresten så har jag äntligen känt hunger idag. Två gånger till och med! Wonderful!)

1 kommentar:

Lisa sa...

sånt är så jävla äckligt! Nästa gång sånt händer i min närhet ska jag vara modig och säga till! =)